Информираме всички наши клиенти, че от 16 септември 2015 г. електронният магазин на Ивенчев & Рая - Уникатна бижутерия е с нова база данни и леко променен начин на представяне и поръчване на предлаганите от нас бижута. За известно време снимките на някои от артикулите могат да изглеждат деформирани в намален размер, но при преглед в пълен размер ще представят вярно съответното бижу. Ако срещнете затруднения при разглеждането на електронния магазин или при поръчване на стока от него, можете да се свържете с нас на указаните електронни адреси или телефони в  карето "За контакт", за да получите помощ или допълнителна информация. Благодарим Ви за разбирането!

Рая и Ивенчев

Събота, 06 Февруари, 2016
УНИКАТНА БИЖУТЕРИЯ

В този раздел с галерии Ви показваме доста от нещата, които предлагаме за продан в нашето бижутерско магазинче.

Ако искате да си купите нещо, а не сте в гр. Шумен, можем да Ви го изпратим по куриер с наложен платеж. За тази цел е необходимо да ни се обадите по един от указаните от нас и избран от Вас начин. Освен описанието на желаното изделие, трябва да цитирате номера в началото на описанието под снимката в съответната галерия. За останалите условия на покупката и транспорта кликнете тук или бутона УСЛОВИЯ НА ПРОДАЖБИТЕ на синята (според Ивенчев) лента в долната част на страницата.

ВАЖНО: Съгласно изискванията на съответните органи посочените цени са в лева с начислен ДДС.

Основните групи галерии са следните:

КОМПЛЕКТИ

КОЛИЕТА И ОГЪРЛИЦИ

ВИСУЛКИ

ОБЕЦИ

ПРЪСТЕНИ

ГРИВНИ

ДРУГИ

Страницата със съответната категория можете да отворите от падащото меню или чрез връзките от горния списък.

Всяка конкретна галерия се отваря в ОТДЕЛЕН прозорец на Вашия браузър. Лентата с малките изображения е за бърз преглед на галерията, а кликване върху съответното изображение-икона отваря фотографията в рамките на големия прозорец.

За повече подробности относно управлението на всяка една галерия кликнете тук.