Информираме всички наши клиенти, че от 1 април 2015 г. магазинът на Ивенчев & Рая - Уникатна бижутерия е на нов адрес - гр. Шумен, ул. "Цар Иван Александър" 61, в участъка между улиците "Панайот Волов" и "Св. Климент Охридски", на около 50 м. от предишния магазин. Надяваме се причиненото временно неудобство да е минимално за Вас. В карето "За контакт" сме показали в зелено на картата новото местоположение.

Рая и Ивенчев

Понеделник, 31 Август, 2015
УНИКАТНА БИЖУТЕРИЯ

В този раздел с галерии Ви показваме доста от нещата, които предлагаме за продан в нашето бижутерско магазинче.

Ако искате да си купите нещо, а не сте в гр. Шумен, можем да Ви го изпратим по куриер с наложен платеж. За тази цел е необходимо да ни се обадите по един от указаните от нас и избран от Вас начин. Освен описанието на желаното изделие, трябва да цитирате номера в началото на описанието под снимката в съответната галерия. За останалите условия на покупката и транспорта кликнете тук или бутона УСЛОВИЯ НА ПРОДАЖБИТЕ на синята (според Ивенчев) лента в долната част на страницата.

ВАЖНО: Съгласно изискванията на съответните органи посочените цени са в лева с начислен ДДС.

Основните групи галерии са следните:

КОМПЛЕКТИ

КОЛИЕТА И ОГЪРЛИЦИ

ВИСУЛКИ

ОБЕЦИ

ПРЪСТЕНИ

ГРИВНИ

ДРУГИ

Страницата със съответната категория можете да отворите от падащото меню или чрез връзките от горния списък.

Всяка конкретна галерия се отваря в ОТДЕЛЕН прозорец на Вашия браузър. Лентата с малките изображения е за бърз преглед на галерията, а кликване върху съответното изображение-икона отваря фотографията в рамките на големия прозорец.

За повече подробности относно управлението на всяка една галерия кликнете тук.