backgr

Вторник, 18 Юни, 2024
АВТОРСКИ ПРАВА

Основната информация за скъпоценните камъни и бижутерията, поместена на този сайт, може да се открие свободно в интернет, да се прочете в множество специализирани книги и брошури, или да се научи от различни научно-популярни филми. В това отношение смятаме, че не сме допринесли с нищо ново към тази област на човешкото познание.

Все пак считаме, че положеният от нас труд в систематизирането и излагането на съдържанието във вида, предоставен на вашето Внимание, изисква позоваване на нашия сайт www.ivenchev.com, ако цитирате информация взета от тук.

Това към което имаме по-специално отношение е публикуваният снимков материал. Фотографиите са заснети  изключително и единствено от нас, показват основно наши минерални образци и бижута, или такива, които са любезно предоставени от наши приятели за целите на сайта - популяризиране на скъпоценните камъни и бижутата с тях. Иначе казано, снимките в този сайт са със запазени авторски права.

Заснемането и обработката на фотографиите в този сайт коства много време, енергия, средства и пр., и поради тази причина Ви ги предоставяме в намален (спрямо оригиналния) размер и обозначени с адреса на нашия сайт. Можете да ги използвате за илюстрации на Ваши текстове в други сайтове единствено при условие, че укажете откъде е взета конкретната наша фотография и публикувате оригиналния линк към нея на нашия сайт. Ако желаете някои от нашите фотографии с високо разрешение и/или за търговски цели, свържете се с представител на "Ивенчев Консулт" ЕООД по електронен път или на указаните телефон, факс или адрес.