ПРАВИЛА НА БАЗАРА - ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПУСНЕТЕ ВАШАТА ОБЯВА

ПРАВИЛА НА БАЗАРА - ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА ПУСНЕТЕ ВАШАТА ОБЯВА

Мнениеот admin » Пет Апр 01, 2011 8:28 pm

Настоящата секция "БАЗАР НА МИНЕРАЛНИ ОБРАЗЦИ" има за цел да Ви подпомогне в намирането на нов минерален образец или в купувач на такъв, с който искате да се разделите.

За да публикувате Вашата обява е необходимо единствено да се регистрирате във форума като обикновен ползвател. Можете да качвате снимки на Вашите минерални образци и по Ваше усмотрение да указвате цени и друга информация за образците (размери, тегло и т.н.), както и начина по който заинтересованите лица да се свържат с Вас.

Договорките и сделките се осъществяват единствено между Вас. "Ивенчев & Рая - Уникатна бижутерия" Ви предоставяме единствено трибуна и възможност да се свържете помежду си, но не вземаме никакво участие, комисионни и прочие за осъществяване на сделка, както и страна във възникнали спорове относно сделки, осъществени/неосъществени на база обява в нашия форум.

От "Ивенчев & Рая - Уникатна бижутерия" не поемаме никакъв ангажимент относно вярността на информацията, която публикувате, както и ангажимент за гарант на сделка или нещо друго. Всичко е във Ваши ръце.

С цел прегледност, умоляваме обявите за продажба да се публикуват в раздела "ПРОДАВА", а тези за търсене на нещо конкретно - в раздела "КУПУВА". Обяви на неподходящото място ще бъдат премествани в съответния раздел. Обяви различни от такива за предлагане/търсене на минерални образци, скъпоценни и полускъпоценни камъни в обработен или необработен вид ще бъдат изтривани, а съответния потребител ще бъде блокиран. Благодарим за разбирането!
admin
Site Admin
 
Мнения: 4
Регистриран на: Чет Дек 18, 2008 9:40 pm

Назад към БАЗАР НА МИНЕРАЛНИ ОБРАЗЦИ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron